Preview Mode Links will not work in preview mode

Jagten på det gode liv

Jun 9, 2020

Sidste optagelse! Jo har en hård periode og kan ikke være kreativ omkring hvad næste podcast eventyr skal indeholde, det kan Beate heldigvis og er i gang med en feministisk bogklub som nok skal hedde “Du burde smile noget mere” - og det kan måske være vores nye projekt!

Vi opsummerer kapitel 26-52 og det bliver...


Jun 1, 2020

Vi omdøber bogen til Dobelli biblen! Og så er vi enige om at efterordet næsten er det vigtigste kapitel, og Dobelli kommer med en del guldkorn, der får bogen til at hænge sammen og en del eureka momenter opstår.

Den måske vigtigste pointe er, at man ikke kan måle det gode liv, men du kan mærke det så snart du


May 26, 2020

DET ER SIDSTE KAPITEL! Hvem havde dog regnet med at vi holdt ud i et helt år! Vi er lidt stolte og Beate presser allerede Jo for hvad næste podcast så skal handle om (ordet køleskab kommer på banen……) Og så runder Jo lige en oplevelse omkring lovprisning af beskedenheden.

Kap52: Dobelli har fat i den helt...


May 19, 2020

Beate har været udenlands og Jo skal ud og spise og ikke mindst på Glamping - glæden vil ingen ende tage. Og så tager vi lige en runde bullshit detektor igen og taler om skylden og skammen, som nogle gange følger med.

Kap51: Har vi ikke talt om det her før? Vi er ikke helt imponeret over dagens tynde kapitel,...


May 12, 2020

Der er opdatering på 7-eleven og kærlighedshåndspritten, som fører til en diskussion om hvorfor det nogen gange er så svært at modtage en undskyldning. Og så følger vi op på vores forventningshåndteringer, og må sande at det er svært og det giver nogle udfordringer - men vi holder fast og synes at det...